Backlinks-kopen

☑️ Waar moet je op letten bij het kopen van backlinks?

Backlinks kopen is helaas niet helemaal zo gemakkelijk als het klinkt. Omdat niet alle backlinks hetzelfde zijn – het effect van een link hangt af van verschillende factoren. Om deze juist te kunnen beoordelen is enige kennis en ervaring nodig. Als professioneel linkbuilding bureau zijn we natuurlijk zeer vertrouwd met de procedures die bij linkbuilding komen kijken en geven die kennis graag door aan onze cliënten.

  • De link-gevende site moet een goede reputatie hebben: Bij de keuze van een link-bron moet erop gelet worden dat de site zijn lezers echt toegevoegde waarde biedt. Het moet niet gestructureerd worden als een artikelslurper. Om dit te kunnen beoordelen helpt een blik op de gangbare SEO metriek. De relevante kengetallen zijn de zichtbaarheidsindex, domein populariteit, LRT kracht, LRT vertrouwen, citatie stroom, stroom metriek en vertrouwensstroom. De meetgegevens maken snel duidelijk of dit een gerenommeerde site is. Een blik op de vormgeving en structuur van de pagina kan ook helpen bij de beoordeling. Een andere aanwijzing hiervoor is informatie over het verkeer op de pagina. Als er maar een paar bezoekers naar de website afdwalen, lijkt het erop dat de waarde en relevantie van de website niet erg hoog is. Een behoorlijke stroom bezoekers spreekt voor een serieuze website!

  • Relevantie van de linkende website: Wil de link een positief effect hebben op de rangschikking, dan moet de linkende website een overeenkomstige relevantie hebben op Google & Co. Hiervoor kunnen de zichtbaarheid en de eigen backlinks van de potentiële linkbron geraadpleegd worden. Met de juiste SEO hulpmiddelen kunnen deze twee meetpunten in een handomdraai opgevraagd worden. Als de website onder veel zoektermen rankt, spreekt dit voor de linkbron. Er moet ook een goed linkprofiel beschikbaar zijn. Er mogen geen spammy links zijn.

  • Thema-relevante links: Links van thema-gerelateerde websites hebben meer effect dan totaal irrelevante links – hiermee moet ook rekening gehouden worden bij de keuze van een linkbron. Zo heeft de link van de plaatselijke vereniging van volkstuinders weinig zin voor een internationale online winkel – voor de regionale tuin- en landschapsbouwer kan het er weer anders uitzien.

Als professioneel bureau zien we het als onze verantwoordelijkheid om onze cliënten dienovereenkomstig te adviseren. We ontwikkelen ook graag een passende link building strategie voor je en voeren die dan uit.

☑️ Individuele backlinks kopen

We geloven niet in eeuwigdurende contracten, maar richten ons in plaats daarvan op de grootst mogelijke klanttevredenheid in al onze processen. Daarom kun je van ons backlinks kopen wanneer je ze nodig hebt. Jij alleen bepaalt de hoeveelheid en de duur. Dit maakt ons de ideale partner als je individuele backlinks wilt kopen.

Waarom zou je individuele backlinks kopen?

In de meeste gevallen is het eigenlijk zinvoller om als campagne backlinks te kopen. Op deze manier worden over een langere periode steeds weer nieuwe backlinks opgebouwd. Google ontvangt dus voortdurend nieuwe signalen en houdt bij de berekening van de rangschikking meer rekening met de pagina.

Als een bedrijf al veel middelen in linkbuilding heeft geïnvesteerd en alleen selectieve ondersteuning bij het linkprofiel nodig heeft, kan het kopen van afzonderlijke backlinks zinvol zijn.

We geven je graag individueel en gedetailleerd advies als het gaat om de keuze van individuele backlinks. Vooral bedrijven die niet precies weten welke backlinks gunstig zijn voor hun backlink profiel profiteren van onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide expertise.

We houden niet alleen rekening met je bestaande linkprofiel, maar ook met je specificaties wat budget of andere SEO parameters betreft. Het maakt niet uit of je een link campagne wilt beginnen of gewoon individuele backlinks wilt kopen – bij ons ben je op de juiste plaats.

Hoger in Google met je website?

Meer lezers, meer klanten, meer omzet!

Backlinks-kopen

Wil je individuele backlinks kopen voor je bedrijf of heb je gedetailleerd advies nodig over het onderwerp backlinks kopen? Onze link building experts hebben een open oor voor je. We kijken ernaar uit je te helpen bovenaan in Google en andere zoekmachines te komen.

Neem contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie

☑️ Stel backlinks in!

We bouwen al meer dan 20 jaar backlinks voor onze klanten en er is de laatste jaren veel gebeurd om professioneel en duurzaam succes te boeken. Simpelweg backlinks plaatsen behoort tot het verleden. Het plaatsen van backlinks is een wisselwerking tussen onze SEO professionals en onze inhoudsmarketing experts!

We maken een uniek verhaal, een uniek artikel of blog dat lezers aanmoedigt verder te lezen. De link naar onze cliënt rondt dan de informatie in het artikel af en levert een meerwaarde voor onze cliënten.

Backlinking is ook in 2022 nog een heel belangrijke SEO strategie!

Meer en meer bedrijven zetten backlinks in om beter gevonden te worden in de zoekresultaten van Google. Dat deze strategie met succes bekroond wordt, zien we ook aan onze klanten. Dankzij onze backlinks klimmen ze naar de top van de Google rankings en vergroten zo hun zichtbaarheid onder relevante zoektermen. Verwacht wordt dat backlinking nog vele jaren een belangrijke discipline in de online marketing zal blijven.

☑️ Waar kun je backlinks kopen?

Linkbuilding bureaus: Hoogwaardige backlinks volgens de ideeën en behoeften van de klant kunnen verkregen worden bij linkbuilding bureaus. Deze online marketing bureaus zijn gespecialiseerd in link building. Ze ontwikkelen nieuwe link bronnen, analyseren ze en bouwen links namens hun klanten. Door deze specialisatie bouwen ze een zeer grote rijkdom aan ervaring op, en ze hebben ook een groot netwerk.

Begin vandaag nog met sterkste backlinks van Nederland

Wij geven gratis advies en kunnen op je verzoek het gehele proces voor je uit handen nemen


Het Adverteren.Goedbegin.nl / Backlinks.nl is gespecialiseerd in linkbuilding en kan zijn cliënten talrijke exclusieve backlinkpakketten aanbieden – hier kun je een concurrentievoordeel ten opzichte van anderen opbouwen. Tussen haakjes: Bij ons zijn er geen ondoorzichtige contracten. Bij ons zie je van tevoren wat je krijgt – dus er zijn geen verrassingen.

☑️ Premium backlinks kopen

Hoger in Google met je website?

Meer lezers, meer klanten, meer omzet!

Backlinks-kopen

Bij premium backlinks hoort volgens ons altijd een zekere exclusiviteit, en daarom zorgen we er bij het opbouwen van onze link bron portfolio’s voor dat we onze klanten veel exclusieve link bronnen kunnen aanbieden. Natuurlijk brengt het kopen van premium backlinks een grotere investering met zich mee dan standaard backlinks. Maar onze ervaring leert dat deze extra investering het succes van je SEO campagne aanzienlijk kan verbeteren.

Onze klanten zijn blij dat ze een uitstekend ranking voordeel krijgen met het kopen van premium backlinks. Wil je met je bedrijf ook premium backlinks kopen? Neem gerust contact met ons op – onze link building experts helpen je graag en stellen je voor aan geschikte premium backlinks.

Natuurlijk selecteren we de links die bij je bestaande linkprofiel passen – zo bereiken ze het grootste voordeel. We kijken ernaar uit om je te helpen duurzame TOP rankings te bereiken met onze linkbuilding expertise.

Meer en meer bedrijven willen premium backlinks kopen om beter gevonden te worden op Google en andere zoekmachines. In de relevante online marketing literatuur en internationale SEO media wordt de doeltreffendheid van deze methode steeds weer aangetoond – vaak direct met behulp van praktijkvoorbeelden in de Google zoekresultaten. Terwijl veel grote e-commerce bedrijven de trend naar het kopen van premium backlinks al een tijdje onderkennen, maken nu ook steeds meer kleine en middelgrote ondernemingen gebruik van deze SEO techniek. Als holistisch linkbuilding bureau adviseren we onze cliënten al enkele jaren om premium backlinks te bouwen. En deze aanbeveling betaalt zich uit voor onze klanten – deze bedrijven worden beloond met gestaag verbeterende rankings.

☑️ Backlinks kopen voor dienstverleners

Het kopen van backlinks is een ideale manier voor dienstverleners om hun online zichtbaarheid te vergroten. Veel dienstverleners profiteren enorm van goede rankings, want die betalen zich meestal uit in de vorm van meer vragen van klanten. Als je als dienstverlener bovenaan in Google staat, word je snel gevonden door je potentiële klanten en kun je dus actief je omzet verhogen.

Ben je zelf een dienstverlener en wil je eindelijk bovenaan in de zoekresultaten komen? Bel ons op en we leggen je in detail uit hoe deze wens werkelijkheid kan worden. Door backlinks te kopen, vertrouw je op een effectieve online marketing maatregel.

☑️ Backlinks kopen als investering

We raden onze klanten altijd aan om backlinks kopen als een investering te beschouwen. Wie regelmatig en systematisch in backlinks investeert, kan een beslissende voorsprong op zijn concurrentie krijgen. Wij zijn graag je aanspreekpunt als het gaat om het onderzoeken en verwerven van geschikte link bronnen. Onze ervaren linkbouwers kennen hun vak heel goed en kunnen zelfs in gecompliceerde concurrerende omgevingen indrukwekkende zichtbaarheidssuccessen behalen met de juiste backlink strategie.

☑️ Sterke links kopen

Waarom sterke links kopen? Zoekmachines zijn een belangrijke verkeersleverancier voor veel bedrijven: als je bovenaan staat in de zoekresultaten voor relevante zoekopdrachten, stuurt Google & Co je een waardevolle stroom bezoekers. Deze is zelfs al voorgeselecteerd – want de bezoekers hebben al belangstelling getoond via de specifieke zoekopdracht.

Als je bovenaan gevonden wilt worden, moet je tijd en middelen investeren in zoekmachine-optimalisatie. Naast de talrijke punten waarmee op de eigenlijke website rekening moet worden gehouden, speelt ook het off-page deel een belangrijke rol. Google evalueert het backlink profiel van een Internet pagina en berekent de rangschikking onder andere op basis daarvan. Sterke links kopen is daarom een ideale manier om de relevantie van je website in Google te verhogen.

Bij ons kun veel verschillende soorten backlinks kopen – onze portfolio biedt geschikte backlinks voor bedrijven van elke grootte en bedrijfstak. Waarom leggen we er zoveel nadruk op dat de verbindingen die we aanbieden sterk en van hoge kwaliteit zijn? Omdat dit is de enige manier om langdurige en duurzame rankings te bereiken.

Wie besluit geen sterke links te kopen maar goedkope links koopt, loopt het risico gestraft te worden bij de volgende Google update. Omdat we geïnteresseerd zijn in je succes op lange termijn en er veel belang bij hebben lang met je samen te werken, krijg je van ons alleen links van hoge kwaliteit.

Onze ervaren en ervaren link-bouwers staan voor je klaar.

Onze ervaren SEO experts weten waar ze het over hebben en hebben al veel cliënten geholpen om TOP-klasseringen te bereiken. Wil je ook sterke links kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

4/5 - (1 stemmen) Klik op een van de sterren om je waardering te geven