backlinks kopen

Met een goed uitgevoerde sterke backlink strategie beloont Google bedrijven die goede inhoud en backlinks hebben en om jouw bedrijf te laten groeien moeten deze twee hand in hand gaan.

De voordelen van het hebben van een sterke backlink strategie zijn de hogere rankings in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit helpt je om meer organisch verkeer naar jouw site te krijgen.

Je website ranking wordt namelijk voor een groot deel bepaald door het aantal kwalitatieve, relevante backlinks die naar je site verwijzen.

“Links trekken doelgroepen aan en leiden deze om, en bieden webpagina’s een manier om op het World Wide Web te stijgen” (wikipedia.nl)

Content is Koning, maar een sterke backlink is onbetwist Koningin

sterke backlink strategie

Het is al lang geen geheim meer dat content koning is. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw inhoud relevant, interessant en boeiend genoeg is om verkeer aan te trekken en ze vervolgens om te zetten in betalende klanten. Maar gewoon wat content plaatsen is niet voldoende om hoger te scoren zonder de essentiële ondersteuning van sterke en relevante backlinks.

Er zijn zoveel voordelen aan een sterke backlink strategie

Ze kunnen je meer verkeer geven en tegelijkertijd jouw SEO verbeteren, wat betekent dat je niet te veel geld hoeft uit te geven aan advertenties omdat je website al binnen een paar dagen na het verkrijgen van backlinks organisch hoger zal scoren.

Er zijn veel verschillende manieren om verkeer naar een website te leiden, maar slechts één zult je helpen jouw bedrijf te laten groeien en meer geld te verdienen en dat is een goede backlink campagne.

Zelf een backlink arsenaal opbouwen kost
je jaren aan tijd

sterke backlink strategie

Een webmaster om backlinks vragen kan erg tijdrovend zijn en veel werk kosten als het handmatig wordt gedaan. Het kost al veel tijd om de juiste zoekwoorden te onderzoeken en relevante links te plaatsen op websites. Het is een zeer langdurig en eentonig proces. Gelukkig zijn er websites zoals Backlinks.nl en GoedBegin.nl die dit proces voor
je automatiseren en ook volledig uit handen nemen.

Ik kan je uit de eerste hand vertellen hoe het is om een 10 of meer links te vinden die relevant zijn voor jouw niche en dan elk van deze links handmatig in te dienen. En dan, als je geluk hebt, worden sommigen van deze backlinks geaccepteerd. Het kost veel tijd en toewijding om door het proces van het indienen van een link naar meer dan 100 websites te gaan.

Waarom niet gewoon dit monotone werk uitbesteden aan een specialist je die dit al 20 jaar met succes doet? Backlinks.nl scant meer dan 100.000 sites in jouw niche, vindt de juiste backlinks en stuurt ze automatisch door naar maar liefst 200 verschillende websites met hoge autoriteit. Wij analyseren eerst jouw website voor sterke backlink strategie

Bepaal welke trefwoorden je wilt gaan gebruiken voor jouw backlinks

Bij het kopen van backlinks is het belangrijk om in gedachten te houden welke trefwoorden je wilt gebruiken voor jouw backlinks. Een sterke backlink strategie is zeer belangrijk voor de kracht van jouw backlinks. De trefwoorden die je kiest hebben namelijk een grote impact op hoe je in Google scoort.

Je moet je zoekwoorden zorgvuldig kiezen en er voor zorgen dat deze trefwoorden ook voorkomen op de website en dan het liefst nog naar een specifiek product, of een specifieke landingspagina of artikel. Wanneer Google het trefwoord in de titel en de inhoud vindt, zal de pagina een hogere ranking krijgen.

Uitleg

Ook rekening houden met Long Tail Keywords voor jouw backlinks

De zoekmachines waarderen long-tail zoekwoorden hoger dan algemene SEO-termen en ze hebben de neiging om veel beter op te duiken op pagina’s die relevant zijn voor hen. Dus waarom zijn long-tail zoekwoorden zo krachtig? Omdat ze specifiek zijn.

Een goed voorbeeld van een gewoon keyword is: “Schoenen“.

Maar dit is een keyword waar het meest om gevochten zal worden en de kans dat je je hiermee hoog zult gaan scoren is heel klein.

  • In SEO-termen wordt dit “hoge concurrentie” genoemd.

Maar met een Long Tail Keyword zoals: “Hoge bruine laars met rits” is deze concurrentie veel lager en liggen jouw kansen daarbij ineens veel hoger. Wanneer je je keywords weet, kunnen wij voor je aan de slag om de juiste sterke backlinks te plaatsen.

Je geeft ons je beste keywords en wij vinden de sterkste backlinks die passen bij jouw branche of niche

Sterke backlinks kopen is de snelste en meest doeltreffende strategie

De beste manier om snel sterke backlinks te krijgen is ze te kopen van een gerespecteerde backlink specialist zoals Backlinks.nl. Niet alleen leggen onze links veel meer gewicht in de schaal dan de gemiddelde backlink, maar ze zijn ook vaak van betere kwaliteit, waardoor we een website kunnen laten doorgroeien, er beter uitziet en meer autoriteit uitstraalt.

Zonder SEO
Met SEO

Conclusie

Concluderend, backlinks zijn belangrijk voor SEO en ze zijn van cruciaal belang voor de groei van jouw website. Zonder een goede backlink strategie kan je website in de problemen komen wanneer uw concurrenten wel met een doordachte backlinks strategie aan de slag gaan.


Enkele tips om het geheel in een duidelijk beeld te schetsen:

  • Gaan naar een linkbuilder met een gedegen reputatie
  • Ga voor sterke backlinks
  • Laat een website-audit uitvoeren
  • Kies goede trefwoorden en wees zo specifiek mogelijk

Je hoeft geen maanden te besteden aan het schrijven van lange diepgaande artikelen alleen maar om een enkele backlink te krijgen. Je vindt de beste trefwoorden voor jouw niche, en wij gaan aan de slag met het linkbuilden van jouw backlinks met 20 jaar ervaring aan onze zijde. Wij beloven geen nummer 1 posities, maar met jouw product of dienst, onze backlink technologie en 20 jaar ervaring maken we er samen iets moois van.

 Veel gestelde vragen

Wat is een backlink?

Een backlink is een verwijzing vanaf een externe website naar je eigen domein. Zoekmachines zien backlinks als positieve getuigenissen voor uw website.

Wat betekent linkbuilding?

Linkbuilding is het gehele proces waarbij het linkprofiel rondom een website vergroot wordt. Dit wordt ook wel “off-page SEO” genoemd.

Waarom zijn backlinks zo belangrijk?

Backlinks zijn essentieel voor een sterkere pagina en daardoor een hogere positie in Google. Het is belangrijk dat deze backlinks van hoge kwaliteit zijn en relevant zijn naar de pagina waarna deze links verwijzen.

Wat maakt een backlink een krachtige backlink?

Daar zijn een aantal criteria voor: Autoriteit, Relevantie, Plaatsing en Bestemming. Deze zijn alle vier even belangrijk.

5/5 - (1 stemmen) Klik op een van de sterren om je waardering te geven