Betere resultaten verkrijgen uit je website met hoge kwaliteit backlinks

Je hebt een website die draait, maar nu heb je kwalitatieve backlinks nodig om hogere website autoriteit te verkrijgen. Ons team van ervaren SEO-experts werken met je samen om een plan te maken zodat je website beter vindbaar word op de trefwoorden waar je beter op gevonden wil worden.

Wij zorgen voor backlinks van hoge kwaliteit die relevant zijn voor je website. Hierdoor komt je website hoger in de zoekmachines te staan.

Ons team heeft veel ervaring met e-commerce websites en kan je website autoriteit vanaf nul opbouwen, of je helpen een bestaande website een goede boost te geven.

Deskundig team met meer dan 20 jaar ervaring in linkbuilding

Ons deskundige team heeft duizenden bedrijven geholpen om online op te vallen, en we kunnen jou ook helpen! Je kan linkbuilding aan ons uitbesteden, of je kan zelf backlinks kopen! Welke keuze je ook maakt, we staan voor je klaar!

Een betere vindbaarheid betekent dat meer bezoekers in Google op je website klikken wat vervolgens zorgt voor meer omzet. Onze websites zijn met variatie opgebouwd en hebben sterke SEO metrics. We werken alleen met eigen websites zodat we altijd kwaliteit kunnen waarborgen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je gekochte backlinks een positieve impact op de Google resultaten zullen hebben.

Zorgen voor een natuurlijk linkprofiel

Voor Google is een backlink een aanbeveling die niet automatisch is gedaan, maar door een persoon. Om die reden is het belangrijk om bij het plaatsen van backlinks variatie toe te passen met als doel een linkprofiel op te bouwen die natuurlijk oogt.

Om een zo natuurlijk mogelijk linkprofiel te verkrijgen is het belangrijk dat de geplaatste backlinks niet allemaal tegelijk worden geplaatst. Spreiding van de backlinks over een bepaalde periode van bijvoorbeeld 3 tot 6 maanden zal ervoor zorgen dat er een organisch beeld ontstaat waarin de betreffende backlinks geplaatst zijn.

Ook variaties in de ankerteksten (Long Tail Keywords) zorgen voor een zo natuurlijk mogelijk linkprofiel waarmee Google goed mee uit de voeten kan en de positie van je website kan versterken. Deze en meer van deze technieken zijn bij het kopen van backlinks met een handomdraai in te stellen in ons platform.

Direct starten met het bouwen van een natuurlijk linkprofiel

Hoger in Google, meer klanten, meer omzet!

Wat is Trustflow?


Trustflow is afgeleid van het woord ’trustworthy’.
De trustflow is een SEO metric die laat zien hoe betrouwbaar een domein is.
Deze betrouwbaarheid wordt gecreëerd zodra er links verkregen worden vanaf betrouwbare websites (met een hoge trustflow).

Om hoge Trustflow websites te vinden in ons platform kan je zoeken naar het woord “algemeen”. Je vind dan websites die voor elke branche geschikt zijn. Deze lijst met websites kan je vervolgens sorteren op TF (Trustflow)

Voorbeeld van een website met een hoge Trustflow

Versterk je posities in Google met kwaliteit backlinks

Wat is Google Search Console?

Google Search Console is een gratis dienst van Google waarmee je de aanwezigheid van je site in de zoekresultaten van Google kunt controleren, onderhouden en problemen kunt oplossen. Je hoeft je niet aan te melden voor Search Console om opgenomen te worden in de zoekresultaten van Google, maar Search Console helpt je te begrijpen en te verbeteren hoe Google je site ziet. Search Console biedt tools en rapporten voor de volgende acties:

  • Google posities van je website bijhouden
  • Bevestig dat Google je site kan vinden en crawlen
  • Verhelp indexeringsproblemen
  • Bekijk de verkeersgegevens voor uw site
  • Ontvang waarschuwingen wanneer Google problemen tegenkomt
  • Laat je zien welke sites naar je website linken
monitor screengrab

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

Ja, je kunt de backlinks die je hebt uitgezocht verspreid over een bepaalde periode online zetten. Dit stel je vooraf in en vervolgens worden de backlinks online gezet aan de hand van dit schema.

Wij zijn een groot voorstander van het gebruik van zoveel mogelijk verschillende unieke IP adressen. Wanneer zoekmachines ontdekken dat er veel backlinks allemaal van hetzelfde IP adres afkomen kan dit als spam gezien worden, wat ten koste kan gaan van de ranking. Door de backlinks zoveel mogelijk te spreiden over verschillende IP adressen zal het linkprofiel ‘natuurlijk’ ogen.

Een goede backlink is een backlink die relevant is en / of een algemene backlink (voor elke branche geschikt) die op een website staat welke een hoge Trustflow bevat in combinatie met veel backlinks op websites uit unieke IP adressen.
In het algemeen gaat het ook om de combinatie hoe backlinks ingezet worden. Denk hierbij aan gespreid online plaatsen, variatie in de links m.b.t. ankerteksten en URL’s die geplaatst worden. Verder werkt het mee om de links te plaatsen vanaf verschillende domeinen, IP adressen en gevarieerde websites en pagina’s.

Een backlink kan je al kopen vanaf één euro! De kosten van een backlink hangen af van verschillende factoren die allemaal afzonderlijk een belangrijke rol spelen bij de waardebepaling van een backlink. Wat is bijvoorbeeld de Trustflow van de website waar de link geplaatst zal gaan worden. Hoe gunstiger deze factoren zijn, des te effectiever zal de backlink zijn. Zo kost een backlink tussen € 1,- en € 250,- per jaar en hangt samen met bovengenoemde factoren.

Nadat je rechtsboven bent ingelogd kan je de zoekfunctie gebruiken in het control panel. Je kan ook het assortiment doorbladeren. In de resultaten kan je rechts op de groene “+Link” knopjes klikken om een backlink te plaatsen. Na het invullen van je website url en de ankertekst (keyword) kies je een relevante rubriek en geef je aan wanneer je wilt dat de backlink online komt (direct na betaling of later). Vervolgens klik je op de groene knop “Opslaan”.

4.8/5 - (38 stemmen) Klik op een van de sterren om je waardering te geven