Hoogwaardige backlinks kopen

Het kopen van backlinks van hoge kwaliteit is de moeite waard en waarom zou u er meerdere voor uw website moeten hebben? Wij zeggen het u: Met meer backlinks van hoge kwaliteit verhoogt u uw Pagerank en dus uw CTR. Het resultaat is: Meer bezoekers, klantgesprekken en verkoop!


Het geheim van backlinks

Het kopen van backlinks van hoge kwaliteit voor uw website zorgt daadwerkelijk voor meer bezoekers en een betere ranking. Maar laten we bij het begin beginnen: Waarom hebben backlinks van hoge kwaliteit deze eigenschap en waarom beoordeelt Google ze als zeer positief? In dit artikel willen wij wat licht werpen op dit mysterie en licht brengen in de duisternis! Het kopen of vinden van hoge kwaliteit backlinks gemakkelijk gemaakt met ons! Klik hier voor het interview met Melanie Haux Google Ads Expert!
Maak nu een afspraak

Een backlink - wat is dat eigenlijk? Met backlinks krijgen bedrijven meer bezoekers op hun website en dus meer gesprekken met klanten en meer verkoop. De doorslaggevende factor is de herkomst van de backlinks - en de teksten.

Voor de gemiddelde persoon is de taal van website-programmeurs en SEO-experts nogal moeilijk toegankelijk. Alsof er geen Duitse termen bestaan voor gebruiker, scroll of landingspagina. We moeten woorden als verkeer, pagina of trefwoorden accepteren als onderdeel van ons vocabulaire als we iets te zeggen willen hebben. En wij moeten inspraak hebben als wij als ondernemers het internet met succes voor onze onderneming willen gebruiken.

Omdat meer en meer van deze technische termen ons bereiken. Een die momenteel bijzonder vaak opduikt, is de "backlink". Het wordt verondersteld verantwoordelijk te zijn voor meer verkeer op websites. Maar wat is het geheim? Het kopen van hoge kwaliteit backlinks is geen probleem van gerenommeerde bronnen en wordt gedaan door veel bedrijven om op pagina 1 te komen!

Een backlink is een link van een vreemde, externe pagina naar een andere website. Dat is waar het Internet om draait: netwerken. Zoekmachines gebruiken de backlink profielen als een indicator om de website te evalueren en te rangschikken. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit een website krijgt, hoe populairder een pagina op het internet lijkt te zijn.

Als een bedrijf zelf meerdere goede backlinks heeft en dus een sterke pagerank, versterkt dit het effect op de eigen pagina nog. Maar de basisregel is: het is beter om een paar zeer goede backlinks te hebben dan veel slechte. Een goede backlink wordt gekenmerkt door het feit dat hij dicht bij het eigenlijke onderwerp staat en dat hij zelf een sterke linkstructuur (PageRank) heeft en ook "link juice" kan leveren. Het is dus zeker de moeite waard om backlinks van hoge kwaliteit te kopen.
Zoekmachines herkennen ook links

Backlinks zijn vooral nuttig als de nodige zoekwoorden (keywords) nogal ingewikkeld zijn om uw website op het web te vinden. Dit zijn zoekwoorden met een hoog zoekvolume en een sterke concurrentie. Dit vereist een tekst van goede kwaliteit, bijvoorbeeld een blogbericht, waaruit een bepaald woord of een halve zin (zinsdeel) wordt gelinkt naar de website (ankertekst). De zoekmachines onderwerpen deze links aan een bepaald evaluatiealgoritme. Dit omvat bijvoorbeeld de positionering in de tekst. Google & Co. beoordelen een link in het midden van een tekst van hoge kwaliteit veel beter dan een link in de footer. De ankertekst moet ten minste delen van het trefwoord of ten minste onderwerp-relevante termen (synoniemen) bevatten. Een andere maatstaf is de tijd die aan de tekst wordt besteed.

 

Een lange verblijftijd wijst op een informatieve tekst.

Natuurlijk is dit alleen niet genoeg, want wie bezoekt de website met het blogbericht zonder een suggestie van de zoekmachine? Een backlink wordt van hoge kwaliteit als de blogpost zelf SEO-geoptimaliseerd is en zelf een trefwoord heeft dat bij het onderwerp past en hoog gerangschikt staat, mogelijk op pagina 1. Dit verhoogt op zijn beurt de ranking (plaatsing bij zoekaanbiedingen) van de website van het bedrijf. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het trefwoord, is één sterke link vaak al genoeg om op de eerste pagina te komen. Daarom is een trefwoordenanalyse altijd de eerste stap van verdere maatregelen. Dan is de investering van enkele honderden euro's voor een backlink van een hoogwaardig artikel van ca. 800 woorden ook de moeite waard! Vooral als de provider de link vele jaren, of levenslang, laat bestaan.

Omdat backlinks van hoge kwaliteit kunnen worden gekocht, is er een echte markt voor. Het is er echter wel een waarin vooral professionals (SEO's) zich uitleven. Het kopen van backlinks van hoge kwaliteit is in ieder geval de moeite waard. De oorsprong is echter altijd doorslaggevend, evenals de linkbron, die zeer zorgvuldig moet worden gecontroleerd. Daar is ervaring voor nodig. In het ergste geval kan een slechte link de hele vorige rangschikking teniet doen en de "Uniform Resource Locator" (d.w.z. internetadres) uit de index schoppen. Er zou dan veel tijd en geld worden verspild.


Tekstkwaliteit bepaalt het succes en falen van websites

Maar er is één ding waar een bedrijf niet zonder kan: teksten van hoge kwaliteit, nuttige inhoud die lezers boeit en hen zelfs aanmoedigt het artikel te delen. Wie goede inhoud op de betreffende website creëert en publiceert, zal waarschijnlijk zelf natuurlijke backlinks genereren zonder dat hij daar verder werk voor hoeft te verrichten. Bovendien zou het fataal zijn om na een informatieve blog naar een pagina te worden geleid die duidelijk aan kwaliteit inboet.

Dit betekent: goede backlinks kunnen alleen hun volle kracht ontwikkelen als de website zelf ook geoptimaliseerd is. Met andere woorden, de inhoud, de dichtheid van de trefwoorden, de koppen (titel), de productbeschrijvingen (beschrijving) en ook de afbeeldingen en alternatieve teksten moeten perfect aan de zoekmachineoptimalisatie (SEO) zijn aangepast. Backlinks van hoge kwaliteit zijn als het zout in de soep!

Hoe ziet de HTML-code er precies uit?

HTML-code voor een volg-link: <a href="https://www.muster.com/" >patroon</a>

HTML code voor een nofollow link: <a href="https://www.muster.com/" rel="nofollow" >patroon</a>

Het is zeker altijd nuttig om de technische staat van een website (onpage-optimalisatie) gratis te laten controleren door middel van een SEO-check. In ieder geval moet het bedrijf niets aan het toeval overlaten als het op SEO aankomt en een expert inhuren.
Backlinks van hoge kwaliteit kopen vs. advertorial?

Soortgelijke backlink-aanbiedingen zijn te vinden onder de naam advertorials en worden aangeboden door bekende sites zoals focus-online of t-online tegen zeer hoge prijzen. Het nadeel van deze backlinks / artikels is enerzijds dat de link naar uw pagina geen dofollow link is, dus weinig link juice geeft en er elk jaar opnieuw voor betaald moet worden. Het voordeel is dus vooral dat deze post van ca. 1000 woorden SEO-geoptimaliseerd is en meestal op de eerste pagina rankt en dus voor verkeer zorgt.

Geen enkele provider geeft u echter een garantie voor de 1e pagina ranking en hier (Oliver E. Bahm) spreekt uit eigen ervaring, die zijn eigen bijdrage bij Focus Online had die slechter gepositioneerd was dan zijn eigen website. Daarom is het beter om zelf backlinks van hoge kwaliteit te verkrijgen, zodat u precies weet waar de link vandaan komt! Wij kunnen de linkbuilding graag voor u doen of u kunt het van ons leren. Backlinks van hoge kwaliteit kopen is gemakkelijker en sneller dan zelf gratis backlinks zoeken! De reden hiervoor is dat iedereen die een backlink weg te geven heeft er ook iets voor terug wil. Als er geen geld is voor een backlink, dan moet het mogelijk zijn om een backlink van een andere site aan te bieden. Hiervoor is dan minimaal een 2e goede website nodig, zodat er geen reciprocal linking plaatsvindt. Het kopen van backlinks van hoge kwaliteit is de gemakkelijkste methode om uw ranking te verbeteren.

 

Backlinks van hoge kwaliteit kopen is gemakkelijker en sneller dan zelf gratis backlinks zoeken!