Uniek! Bij ons kan je zelf backlinks kopen, of een linkpakket gratis op maat laten maken.

Maak een keuze wat het beste bij jou past

Wanneer je zelf de benodigde SEO kennis in huis hebt en daardoor besluit zelf te gaan linkbuilden, kan je rekenen op een zeer gevarieerd aanbod van websites, pagina’s, regionale pagina’s op honderden unieke IP adressen. Ook de spreiding van je uitgezochte links kun je zelf bepalen.

 • Zelf backlinks uitzoeken
 • SEO kennis vereist
 • Beste keus voor marketing bedrijven
 • Vanaf € 1,-

Heb je niet de benodigde ervaring, dan is ons advies om linkbuilding uit te besteden. Je betaalt exact hetzelfde voor de backlinks en kan profiteren van 25 jaar ervaring waardoor de slagingskans aanzienlijk toeneemt. Win-win!

 • Van A tot Z ontzorgt
 • Geen SEO kennis vereist
 • Beste keus voor MKB
 • Vanaf € 95,- p/m

Backlinks zijn links van een pagina op een website naar een andere website. Als een website een link heeft naar jouw website, dan heb jij een backlink van deze website. Een backlink is een belangrijke indicator voor zoekmachines hoe belangrijk een website is.

Zelf backlinks kopen

Waarschijnlijk is je website al goed doordacht en klantvriendelijk opgebouwd. Hierdoor zal linkbuilding een betere kans van slagen hebben. Tijd om te beginnen met het inzetten van backlinks. De meeste linkbuilders plaatsen relevante backlinks. Wat veel mensen vergeten is dat je ook op algemene websites met sterke SEO metrics backlinks kan plaatsen.

Deze websites kan je vinden door in je account op mijn.backlnks.nl te zoeken naar het woord ‘algemeen’. Daarna kan je sorteren op Trustflow en / of Verwijzende subnetten.

Trustflow

De SEO metric Trustflow laat zien of een domein genoeg vertrouwen heeft opgebouwd. Deze vorm van online betrouwbaarheid wordt gecreëerd zodra er links verkregen worden vanaf betrouwbare websites (met een hoge trustflow). Wij kunnen de trustflow doorgaans verhogen door o.a. te linken vanaf hoge trustflow websites.

Je kan zelf een linkpakket samenstellen, of je laat dit gratis en vrijblijvend doen door een van onze SEP-specialisten. Ook hebben wij kant-en-klare linkpakketten die u in onze shop kunt aanschaffen.

Onze linkpakketten bestaan uit meerdere backlinks die verspreid over een bepaalde periode, meestal een jaar, geplaatst zullen worden. Het linkpakket op maat maken doen we geheel kosteloos! De kans op een betere vindbaarheid is dan groter wanneer iemand zonder ervaring links gaat plaatsen.

Als je website niet hoog genoeg in de zoekmachines staat, verslaan uw concurrenten u op dit moment in de organische zoekresultaten. Wij bieden aangepaste link pakketten om je te helpen hoger te scoren met jouw website.

Door 20 jaar te luisteren naar de wensen van onze klanten hebben ons platform door de jaren heen zo ingericht dat alles intuïtief is ingericht.

Linkbuilding uitbesteden

Onze backlinks worden geleverd met unieke IP-adressen van de website waarnaar ze linken. Deze komen IP-adressen komen allemaal uit Nederland.

Daarna kunnen de links met een jaar verlengd worden tegen dezelfde prijs. Nadat we een keuze ‘welk linkpakket’ hebben ontvangen gaan we een linkpakket op maat maken.

Daarna sturen we je een e-mail met Excel sheets.

 • je ziet dan exact welke link waar en wanneer wordt geplaatst.
 • en je zit dan nog nergens aan vast.

Met de juiste strategie begin je direct met het online succesvol maken van je website en onderneming

Dit is waar we rekening mee houden bij het maken van een linkpakket

 • Verspreiding wanneer links online moeten komen
 • Variatie m.b.t. plaatsing over meerdere domeinen
 • Variatie m.b.t. plaatsing over meerdere IP-adressen
 • Selectie uit hoogste trustflow pagina’s
 • Branding (waar je op gevonden wil worden mag er niet te dik bovenop liggen)
 • Variatie in hoofdletter gebruik
 • Variatie in soorten links (startpagina links, links bij artikels en homepage links)

Linkbuilding kent korte- en lange termijn rendement

Korte termijn rendement

 • Snelle resultaten
 • Verbetering van naamsbekendheid
 • Regionale SEO waarde
 • Minder advertenties plaatsen

Lange termijn rendement

 • Investering voor de langere termijn
 • Hogere SEO waarde zoekmachines
 • Landelijke SEO waarde
 • Minder advertenties plaatsen

Wij bouwen ook backlinks naar je site met onze eigen linkbuilding methoden, waarmee je de kwaliteit en plaatsing van de links kunt bepalen.

Zo kun je je concentreren op het maken van inhoud die je lezers boeit, in plaats van tijd te verspillen aan het najagen van backlinks.

Linkpakketten zijn de beste manier om links van hoge kwaliteit voor je website te genereren. SEO kan moeilijk zijn en het is soms moeilijk in te schatten of je de juiste dingen doet.

Het is belangrijk te weten wat je uit je linkbuilding wilt halen en wat je precies wilt meten. Wij helpen je een strategie te ontwikkelen met behulp van uitgebreide rapporten die je helpen te zien hoe goed je linkbuilding presteert.

We hebben de meest effectieve, bewezen methoden om je rankings in alle belangrijke zoekmachines te verhogen. We gebruiken geautomatiseerde, handmatige en menselijke methoden om je linkpakketten samen te stellen en uit te voeren. Onze diensten zijn volledig transparant, zodat je kunt zien wat je krijgt, wat het kost, en wat het oplevert.

Veelgestelde vragen (F.A.Q)

Google heeft ook het elementaire belang van backlinks bevestigd: “Ranking zonder links is echt heel moeilijk. Niet onmogelijk, maar wel erg moeilijk,” concludeert Google Webmaster Trends Analist Gary Illyes.

De bevestiging van de kant van Google en de voor de hand liggende procedure in de praktijk laat zien hoe belangrijk het kopen van backlinks is. Met ons aan je zijde heb je een betrouwbare en ervaren partner.

Je kan backlinks krijgen en je kan backlinks kopen. Om backlinks te krijgen van websites met hoge TF (trustflow) moet je er rekening mee houden dat je veel tijd kwijt zal zijn met verzoeken om plaatsing van je website gedaan te krijgen. Ook zal je vaak geen antwoord op je verzoek krijgen. Backlinks kopen is dan de beste optie. Je kan dan uitzoeken waar je je backlinks wilt plaatsen en je eigen ankerteksten samenstellen

Je kan zelf een linkpakket samenstellen, of je laat dit gratis en vrijblijvend doen door een van onze SERP-specialisten. Ook hebben wij kant-en-klare linkpakketten die je in onze shop kunt aanschaffen.

Linkbuilding is een belangrijke rankingfactor in SEO. Het verhoogt je verkeer, verkoop, en waar je uitkomt in de zoekresultaten van Google. Linkbuilding is niet meer dan een hyperlink plaatsen van de ene website naar de andere. Het laat Google en andere zoekmachines zien dat je inhoud informatief en nuttig is, en de moeite waard is om aan bezoekers te laten zien.

Absoluut! Backlinks zijn een heel waardevol. Hoe meer relevante en kwalitatieve links er naar je website wijzen – hoe hoger je kunt ranken in de resultatenpagina’s van zoekmachines.

4.4/5 - (50 stemmen) Klik op een van de sterren om je waardering te geven