Beginnen

Linkbuilding zelf doenBacklinks kopen
Linkbuilding pakkettenLinkbuilding uitbesteden

Zelf backlinks kopen

Waarschijnlijk is uw website al goed doordacht en klantvriendelijk opgebouwd. Hierdoor zal als u zelf gaan linkbuilden een betere vindbaarheid en een grotere kans van slagen hebben. U kunt om te beginnen gaan linkbuilden op pagina’s met een hoge TF (TrustFlow) dat is afgeleid van het Engelse woord Trustworthy.

Trustflow

De SEO metric Trustflow laat zien of een domein genoeg vertrouwen heeft opgebouwd.
Deze vorm van online betrouwbaarheid wordt gecreëerd zodra er links verkregen worden vanaf betrouwbare websites (met een hoge trustflow). Wij kunnen de trustflow doorgaans verhogen door o.a. te linken vanaf hoge trustflow websites.

U kunt zelf een linkpakket samenstellen, of u laat dit gratis en vrijblijvend doen door een van onze SEP-specialisten. Ook hebben wij kant-en-klare linkpakketten die u in onze shop kunt aanschaffen.

Onze linkpakketten bestaan uit meerdere backlinks die verspreid over een bepaalde periode, meestal een jaar, geplaatst zullen worden. Het linkpakket op maat maken doen we geheel kosteloos! De kans op een betere vindbaarheid is dan groter wanneer iemand zonder ervaring links gaat plaatsen.

Als uw site niet hoog genoeg in de zoekmachines staat, verslaan uw concurrenten u in de organische zoekresultaten. Wij bieden aangepaste link pakketten om u te helpen hoger te scoren met uw website.

U betaalt dus alleen voor de links voor een termijn van een jaar.
Daarna kunnen de links met een jaar verlengd worden tegen dezelfde prijs.

Nadat we een keuze ‘welk linkpakket’ hebben ontvangen gaan we een linkpakket op maat maken.
Daarna sturen we je een e-mail met Excel sheets.
– u ziet dan exact welke link waar en wanneer wordt geplaatst.
– u zit dan nog nergens aan vast.

Dit is de strategie die we toepassen bij het maken van een linkpakket op maat.
We maken twee soorten linkpakketten;
1: Een relevante linkpakket
Dit houd in dat we relevante links plaatsen naar je website die direct met het onderwerp te maken hebben.
2: Een SEO Boost linkpakket
Dit houd in dat we links naar je website plaatsen vanaf ‘algemene websites’ met sterke SEO Metrics.

Dit is waar we rekening mee houden bij het maken van een linkpakket
– Verspreiding wanneer links online moeten komen
– Variatie m.b.t. plaatsing over meerdere domeinen
– Variatie m.b.t. plaatsing over meerdere IP-adressen
– Selectie uit hoogste trustflow pagina’s
– Branding (waar je op gevonden wil worden mag er niet te dik bovenop liggen)
– Variatie in hoofdletter gebruik
– Variatie in soorten links (startpagina links, links bij artikels en homepage links)

Op korte termijn zult u al snel resultaten zien, terwijl op lange termijn uw linkbuidling investering steeds meer in waarde zal toenemen.

Wij bouwen ook backlinks naar uw site met behulp van onze eigen linkbuilding methoden, die u toelaat om de kwaliteit en de plaatsing van de links te controleren.

Op deze manier kunt u zich concentreren op het creëren van inhoud die uw lezers zal bezighouden in plaats van tijd te verspillen aan het najagen van links.

Linkpakketten zijn de beste manier om links van hoge kwaliteit voor uw website te genereren. SEO kan moeilijk zijn en het is soms lastig om te weten of u wel de juiste dingen doet. Het is belangrijk om te weten wat u uit uw linkbuilding wilt halen en wat u precies wilt meten. Wij helpen u bij het ontwikkelen van een strategie met behulp van uitgebreide rapporten die u zullen helpen te zien hoe goed uw link building presteert.

Wij hebben de meest effectieve, bewezen methodes om uw rankings te verhogen in alle grote zoekmachines. Wij gebruiken geautomatiseerde, handmatige en menselijke methodes om uw linkpakketten te creëren en uit te voeren. Onze diensten zijn volledig transparant zodat u kunt zien wat u krijgt, de kosten, en de resultaten.

4.1/5 - (10 stemmen)