Je eigen backlink campagne starten

Backlinks kopen is de beste manier om je link building campagne onder controle te houden. Je kunt kiezen welk product je wilt en alleen kopen wat je nodig hebt. Je krijgt je eigen link building campagne in handen. Klik op onderstaande knop om te beginnen met je eigen backlink campagne.

Kant-en-klare linkpakketten kopen

Een standaard linkbuilding pakket heeft het gemak van een compleet linkbuilding pakket! Een sterk linkbuilding pakket is alles wat je nodig hebt als je je website on-page en technisch helemaal in orde hebt.
Dit helpt je je posities in de internet zoekmachine te behouden en te verbeteren.

Linkbuilding zelf doenBacklinks kopen
Linkbuilding laten doenLinkbuilding uitbesteden

Backlinks kopen is eenvoudig!

We hebben een ruime keuze aan producten beschikbaar met verschillende prijzen.

Al deze backlinks zijn door onze experts getest en zijn van hoge kwaliteit. Koop alleen het product dat je nodig hebt. Alle backlinks zijn getest door onze experts. Het zijn allemaal links van hoge kwaliteit.

Onze backlinks worden geleverd met unieke IP-adressen van de website waarnaar ze linken. Deze komen IP-adressen komen allemaal uit Nederland. We kunnen je ook helpen met SEO-campagnes voor je klanten.

Je wilt graag een duurzame campagne.

Wij hebben link building pakketten die je daarbij kunnen helpen. Onze linkbuilding pakketten zijn zo samengesteld om het voor online-ondernemers gemakkelijker te maken een geschikt pakket te vinden.

Binnen onze linkbuilding pakketten ontvang je een verscheidenheid aan kwaliteit backlinks die relevant zijn voor je sector. De links die van anker tags worden voorzien kunnen zowel inhoudelijk als op je merknaam gericht zijn.

Onze pakketten zijn afgestemd op de ervaring van onze klanten met link building en eerdere behaalde resultaten.

Zelf backlinks kopen

Waarschijnlijk is je website al goed doordacht en klantvriendelijk opgebouwd. Hierdoor zal als je zelf gaat linkbuilden een betere vindbaarheid en een grotere kans van slagen hebben. Je kunt om te beginnen gaan linkbuilden op pagina’s met een hoge TF (TrustFlow) dat is afgeleid van het Engelse woord Trustworthy. Als je niet zeker bent over welke backlinks je moet kopen, vraag ons gerust om hulp.

We bieden grote kortingen op bulk-bestellingen. Neem voor meer informatie contact met ons op. We hebben een klantendienst die je vragen beantwoordt en oplossingen voor je problemen biedt. Dit houdt in dat we je een link building pakket aanbieden dat past bij de behoeften van je bedrijf of diensten.

Linkbuilding zelf doenBacklinks kopen
Linkbuilding uitbestedenLinkbuilding pakketten

Trustflow

De SEO metric Trustflow laat zien of een domein genoeg vertrouwen heeft opgebouwd.
Deze vorm van online betrouwbaarheid wordt gecreëerd zodra er links verkregen worden vanaf betrouwbare websites (met een hoge trustflow). Wij kunnen de trustflow doorgaans verhogen door o.a. te linken vanaf hoge trustflow websites.

Je kan zelf een linkpakket samenstellen, of je laat dit gratis en vrijblijvend doen door een van onze SEP-specialisten. Ook hebben wij kant-en-klare linkpakketten die u in onze shop kunt aanschaffen.

Onze linkpakketten bestaan uit meerdere backlinks die verspreid over een bepaalde periode, meestal een jaar, geplaatst zullen worden. Het linkpakket op maat maken doen we geheel kosteloos! De kans op een betere vindbaarheid is dan groter wanneer iemand zonder ervaring links gaat plaatsen.

Als je website niet hoog genoeg in de zoekmachines staat, verslaan uw concurrenten u op dit moment in de organische zoekresultaten. Wij bieden aangepaste link pakketten om je te helpen hoger te scoren met jouw website.

Je betaalt dus alleen voor de links voor een termijn van een jaar.

Daarna kunnen de links met een jaar verlengd worden tegen dezelfde prijs. Nadat we een keuze ‘welk linkpakket’ hebben ontvangen gaan we een linkpakket op maat maken.

Daarna sturen we je een e-mail met Excel sheets.

  • je ziet dan exact welke link waar en wanneer wordt geplaatst.
  • en je zit dan nog nergens aan vast.

Dit is de strategie die we toepassen bij het maken van een linkpakket op maat.
We maken twee soorten linkpakketten;

Een relevant linkpakket

Dit houd in dat we relevante links plaatsen naar je website die direct met het onderwerp te maken hebben.

Een SEO Boost linkpakket

Dit houd in dat we links naar je website plaatsen vanaf ‘algemene websites’ met sterke SEO Metrics.

Dit is waar we rekening mee houden bij het maken van een linkpakket

  • Verspreiding wanneer links online moeten komen
  • Variatie m.b.t. plaatsing over meerdere domeinen
  • Variatie m.b.t. plaatsing over meerdere IP-adressen
  • Selectie uit hoogste trustflow pagina’s
  • Branding (waar je op gevonden wil worden mag er niet te dik bovenop liggen)
  • Variatie in hoofdletter gebruik
  • Variatie in soorten links (startpagina links, links bij artikels en homepage links)
Linkbuilding zelf doenBacklinks kopen
Linkbuilding uitbestedenLinkbuilding pakketten

Op korte termijn zal je snel resultaten zien, terwijl op lange termijn je linkbuidling investering in waarde blijft toenemen.

Wij bouwen ook backlinks naar je site met onze eigen linkbuilding methoden, waarmee je de kwaliteit en plaatsing van de links kunt bepalen.

Zo kun je je concentreren op het maken van inhoud die je lezers boeit, in plaats van tijd te verspillen aan het najagen van backlinks.

Linkpakketten zijn de beste manier om links van hoge kwaliteit voor je website te genereren. SEO kan moeilijk zijn en het is soms moeilijk in te schatten of je de juiste dingen doet. Het is belangrijk te weten wat je uit je linkbuilding wilt halen en wat je precies wilt meten. Wij helpen je een strategie te ontwikkelen met behulp van uitgebreide rapporten die je helpen te zien hoe goed je linkbuilding presteert.

We hebben de meest effectieve, bewezen methoden om je rankings in alle belangrijke zoekmachines te verhogen. We gebruiken geautomatiseerde, handmatige en menselijke methoden om je linkpakketten samen te stellen en uit te voeren. Onze diensten zijn volledig transparant, zodat je kunt zien wat je krijgt, wat het kost, en wat het oplevert.

4/5 - (16 stemmen)