Uniek! Bij ons kan je zelf backlinks kopen, of een linkpakket GRATIS op maat laten maken.

Maak een keuze wat het beste bij jou past

1. Zelf backlinks kopen

Wanneer je zelf de benodigde SEO kennis in huis hebt en daardoor besluit zelf te gaan linkbuilden, kan je rekenen op een zeer gevarieerd aanbod van websites, pagina’s, regionale pagina’s op honderden unieke IP adressen. Ook de spreiding van je uitgezochte links kun je zelf bepalen.

 • Zelf backlinks uitzoeken
 • SEO kennis vereist
 • Beste keuze voor marketing bedrijven
 • Vanaf € 1,-

2. Linkbuilding uitbesteden

Heb je niet de benodigde ervaring, dan is ons advies om linkbuilding uit te besteden.
Je betaalt exact hetzelfde voor de backlinks en kan profiteren van 25 jaar ervaring, waardoor de slagingskans aanzienlijk toeneemt.
Win-win!

 • Van A tot Z ontzorgt
 • Geen SEO kennis vereist
 • Beste keuze voor MKB
 • Vanaf € 95,- p/m

Backlinks zijn links van een pagina op een website naar een andere website. Als een website een link heeft naar jouw website, dan heb jij een backlink van deze website. Een backlink is een belangrijke indicator voor zoekmachines hoe belangrijk een website is.

 • Beter algemene SEO waarde
 • Hogere zoekmachine zichtbaarheid
 • Meer bekendheid merk / bedrijfsnaam
 • Hogere omzet / winst

Zelf backlinks kopen

Zelf backlinks kopen is ideaal voor ondernemers die gewend zijn hun eigen marketing te doen en sommige ondernemers bouwen zelfs hun eigen website.

Heel vaak zijn deze websites al goed doordacht en klantvriendelijk opgebouwd. Hierdoor zal linkbuilding door zelf backlinks te kopen een betere kans van slagen hebben.

Tijd om te beginnen met het inzetten van backlinks. De meeste linkbuilders plaatsen relevante backlinks. Wat veel mensen vergeten is dat je ook op algemene websites met sterke SEO metrics backlinks kan plaatsen.
Deze websites kan je vinden door in je account op mijn.backlinks.nl te zoeken naar het woord ‘algemeen’. Daarna kan je sorteren op Trustflow en / of Verwijzende subnetten.

Linkbuilding uitbesteden

Wanneer je niet voldoende SEO kennis in huis hebt en je de volledige focus wilt richten op je bedrijf, kun je de keuze maken om je linkbuilding campagne uit te besteden. Met een team van SEO specialisten kunnen we dit werk van jou uit handen nemen.
Zo besteed je linkbuilding uit aan een partij die daar 20 jaar ervaring in heeft. Jij kan de focus houden waar jij goed in bent; je core business.
Een goede SEO strategie vereist een aanpak die speciaal is afgemeten op jouw wensen. Bij het maken van een linkpakket op maat kijken we o.a. naar de keywords waar de website beter op gevonden moet worden.

Verder kijken we naar hoe de website en het linkprofiel in elkaar zit. Met deze combinatie stippelen we een strategie uit die na activatie zijn werk op de achtergrond kan gaan doen.

Trustflow

De SEO metric Trustflow laat zien of een domein genoeg vertrouwen heeft opgebouwd. Deze vorm van online betrouwbaarheid wordt gecreëerd zodra er links verkregen worden vanaf betrouwbare websites (met een hoge trustflow). Wij kunnen de trustflow doorgaans verhogen door o.a. te linken vanaf hoge trustflow websites. Je kan zelf hoge trustflow backlinks uitzoeken, of je laat dit gratis en vrijblijvend doen door een van onze SEO specialisten. Wanneer je zelf hoge trustflow backlinks wil inzetten kan je in je account zoeken naar het woord “algemeen”. In de resultaten zie je websites met sterke SEO Metrics die voor elke branche geschikt zijn. Vervolgens kan je sorteren op TF (Trustflow).

Trustflow of SEO Metrics

Wanneer termen als Trustflow of SEO Metrics te technisch worden kan het verstandig zijn om linkbuilding uit te laten besteden aan een partij die hier al jaren ervaring mee heeft. Een linkpakket op maat maken doen we geheel kosteloos! De kans op een betere vindbaarheid is dan groter wanneer iemand zonder ervaring links gaat plaatsen. Wanneer je linkbuilding aan ons uitbesteed gaan wij ervoor zorgen dat de Trustflow van je website hoger wordt.

Hoe werkt linkbuilding?

De autoriteit van een website hangt af van de links die naar een bepaalde website verwijzen. Google ziet deze links als aanbevelingen van zoekmachine gebruikers. Een goede webpagina bevat veel links van andere betrouwbare websites, wat kan bijdragen aan de algehele autoriteit van de pagina. Hierdoor kan de website beter scoren in de zoekresultaten van Google.

Welke ervaring heb ik nodig als ik zelf wil linkbuilden?

Wil je zelf linkbuilden maar twijfel je of je genoeg ervaring hebt? Stel jezelf dan eens de volgende vragen:

scherm-linkjes-backlinks-kopen

✅ Weet ik welke websites/ pagina’s ik moet zoeken om links op te plaatsen?
✅ Kan ik een gezonde verhouding toepassen in de ankerteksten op trefwoorden waar ik op gevonden wil worden?
✅ Ben ik in het bezit van een abonnement bij een SEO tool zoals Ahrefs of Majestic voor duidelijke (historische) overzichten van je backlinks.

Dit zijn de minimale tools die je nodig hebt, omdat je dan dankzij de overzichten een gezonde spreiding in kan zetten bij je nieuwe backlinks.

Wanneer je deze vragen eenvoudig kan antwoorden heb je al voldoende basis kennis waarmee je zelf backlinks kan kopen. Toch nog een second opinion nodig? Zodra je backlinks klaarstaan op de betaalpagina, stuur ons een e-mail met de vraag of wij misschien nog verbeteringen zien. Geheel vrijblijvend en zonder (verborgen) kosten.

Door 20 jaar te luisteren naar de wensen van onze klanten hebben we ons platform door de jaren heen zo opgebouwd dat alles intuïtief is ingericht. Alles is overzichtelijk en aanpasbaar zowel ankerteksten als de datum van plaatsing.

Linkbuilding uitbesteden

Heb je niet de benodigde ervaring, dan is ons advies om linkbuilding uit te besteden. Dat kost je niets meer voor de backlinks, maar je profiteert wel direct van onze 25 jaar ervaring waardoor je slagingskans aanzienlijk toeneemt.

Wij zorgen voor een breed scala aan websites en pagina’s die ervoor zorgen dat er altijd een goede afweging gemaakt kan worden tussen prijs/ kwaliteit verhouding bij het plaatsen van backlinks.

Wil je liever linkbuilding uitbesteden? Dan kun je je concentreren op het maken van inhoud die je lezers boeit.

Of je nu wil beginnen met zelf backlinks kopen of linkbuilding uitbesteden, wij zorgen dat de kwaliteit voorop staat, met dat gegeven we nog steeds voordelig zijn en na betaling de diensten ook direct geleverd zijn!

Het is belangrijk te weten wat je uit je linkbuilding wilt halen en wat je precies wilt meten. Wij helpen je een SEO strategie te ontwikkelen en zijn jouw partner voor de beste resultaten.

Onze diensten zijn volledig transparant, zodat je kunt zien wat je krijgt, wat het kost, en wat het oplevert.

Backlinks kopen of Linkbuilding uitbesteden

Backlinks kopen

 • Je eigen ankerteksten gebruiken
 • Je bepaalt zelf welke websites
 • Je bepaalt zelf welke IP adressen
 • Zelf de spreiding van de links bepalen

Linkbuilding uitbesteden

 • Linkpakket gratis op maat gemaakt
 • 20 jaar ervaring staan achter je
 • Perfecte mix IP-adressen en domeinnamen
 • Geen SEO kennis nodig

Veelgestelde vragen (F.A.Q)

Google heeft ook het elementaire belang van backlinks bevestigd: “Ranking zonder links is echt heel moeilijk. Niet onmogelijk, maar wel erg moeilijk,” concludeert Google Webmaster Trends Analist Gary Illyes.

De bevestiging van de kant van Google en de voor de hand liggende procedure in de praktijk laat zien hoe belangrijk het kopen van backlinks is. Met ons aan je zijde heb je een betrouwbare en ervaren partner.

Je kan backlinks krijgen en je kan backlinks kopen. Om backlinks te krijgen van websites met hoge TF (trustflow) moet je er rekening mee houden dat je veel tijd kwijt zal zijn met verzoeken om plaatsing van je website gedaan te krijgen. Ook zal je vaak geen antwoord op je verzoek krijgen. Backlinks kopen is dan de beste optie. Je kan dan uitzoeken waar je je backlinks wilt plaatsen en je eigen ankerteksten samenstellen.

Je kan zelf een linkpakket samenstellen, of je laat dit gratis en vrijblijvend doen door een van onze SERP-specialisten. Ook hebben wij kant-en-klare linkpakketten die je in onze shop kunt aanschaffen.

Linkbuilding is een belangrijke ranking factor in SEO. Het verhoogt je verkeer, google posities en uiteindelijk de verkoop. Linkbuilding is niet meer dan een hyperlink plaatsen van de ene website naar de andere. Het laat Google en andere zoekmachines zien dat je inhoud informatief, nuttig en de moeite waard is om aan bezoekers te laten zien.

Meld je aan op met de knop “Registreren” rechtsboven op onze website. Na registratie kan je inloggen en zoeken naar onderwerpen waar je beter mee gevonden wilt worden met je website.

4.3/5 - (58 stemmen) Vond je deze pagina behulpzaam?