De impact van COVID-19 op uw bedrijf en hoe concurrentie voor te blijven door backlinks te kopen

Bedrijven bevinden zich op onbekend terrein omdat het COVID-19 virus de economie in de wacht heeft gezet. “Het virus heeft een economische maalstroom gecreëerd,” zegt Michael A. Cusumano, professor in organisatiegedrag aan de Rutgers University’s School of Management and Labor Relations. “Het is nog maar de vraag hoe het resultaat eruit zal zien.”

Terwijl we het onbekende terrein van de COVID-19-pandemie verkennen, is het belangrijk dat we nadenken over onze toekomst als bedrijf en over wat we kunnen doen om de risico’s en kansen voor ons bedrijf en onze klanten te beperken.

COVID-19 is de perfecte storm voor eCommerce bedrijven.

Visualization of the coronavirus causing COVID-19
Covid-19

Om te beginnen is er de wereldwijde economische crisis. En dan zijn er nog de directe gevolgen van de pandemie – waaronder bewegingsbeperkingen en een ongekende toename van online winkelen, vooral onder consumenten die niet naar fysieke winkels kunnen gaan.

Waar het op neerkomt? De markt is aan het verschuiven en eCommerce zal blijven floreren in de wereld van na de COVID-19.

Hoe de pandemie van COCID-19 het bedrijfsleven heeft beïnvloed

De pandemie van COVID-19 heeft onze wereld overgenomen en het is tijd om ons voor te bereiden op een nieuw normaal. De economie maakt momenteel een crisis door en het is tijd om manieren te bedenken om de situatie te verbeteren.

De meeste mensen zitten thuis vast. Mensen zijn niet in staat om naar buiten te gaan om te werken, boodschappen te doen of iets anders te doen wat we normaal doen.

Het is belangrijk te begrijpen dat dit een negatief effect zal hebben op het bedrijfsleven. Dit betekent dat u niet kunt verwachten dat de verkoop op het gebruikelijke niveau zal liggen.

Eerst moet u zich richten op het verbeteren van uw online aanwezigheid. U kunt dat doen door een online winkel op te zetten, of de online winkel die u heeft te verbeteren.

Hoger in Google?
Linkbuilding uitbesteden! Meer bezoekers, meer klanten, meer omzet!
Backlinks kopen

Wat is de volgende stap voor eCommerce

Als we onze winkels niet open kunnen houden, moeten we gaan nadenken over hoe we dingen online kunnen doen. Dit is de beste manier om zaken te doen, want het bespaart ons veel geld.

Het is ook de beste manier om onze werknemers veilig te houden. We kunnen alles online doen en we kunnen het doen tegen lagere kosten.

Dus, we kunnen veel meer gedaan krijgen met minder geld. Het is de enige manier om te gaan. Onze bedrijven moeten zo snel mogelijk online zijn.

De pandemie van COCID-19 heeft veel schade aangericht. Veel mensen zijn bang om naar winkels te gaan. Ze zijn bang dat ze met het virus besmet kunnen raken en daarom winkelen ze niet.

Als u een ondernemer bent, moet u werken aan uw online aanwezigheid. Het is belangrijk om goede producten en diensten aan te bieden. Mensen zullen producten blijven kopen als u een goede online aanwezigheid heeft.

Er zijn vele manieren om uw bedrijf te promoten.

man sitting on sofa while using laptop

Veel mensen zitten thuis en willen toch winkelen

Voor e-commerce kan dit een enorme groei betekenen

Belangrijkste stappen ter voorbereiding op een post COVID-19 herstel 

Aangezien COVID-19 nog steeds gaande is, moeten we ons voorbereiden op een post-COVID herstel met online aanwezigheid in de vorm van een webwinkel. Een webwinkel is een geweldige manier om uw producten en diensten aan de man te brengen. Mensen zullen het gemakkelijker vinden om producten in een webwinkel te kopen dan om naar een fysieke winkel te gaan.

De voordelen van een webwinkel zijn legio.

U kunt reclame maken voor uw producten en diensten zonder de moeite die het kost om naar een fysieke winkel te gaan. Dit komt omdat mensen in staat zullen zijn om in een oogopslag te zien wat u te bieden heeft.

  • U bepaalt zelf welke producten op de voorpagina komen
  • U kunt eerste aankopen belonen met een korting

Als u een webwinkel heeft, kunt u uw producten ook vaker updaten. Dit betekent dat mensen altijd op de hoogte zullen zijn van wat u te bieden heeft. Dit zal uw naamsbekendheid vergroten.

Als u bijvoorbeeld een webwinkel heeft, kunt u uw producten en diensten adverteren op de social media platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter, enz. Dit komt omdat deze platforms tegenwoordig erg populair zijn.

Manieren waarop COVID-19 uw online bedrijf kan beïnvloeden

Als u een ondernemer bent, weet u hoe belangrijk het is om uw bedrijf in deze tijden te behouden. In dit artikel vertellen wij u een antal redenen waarop COVID-19 van invloed kan zijn op uw online business en wat u moet doen om uw bedrijf te beschermen in deze moeilijke tijden.

Allereerst moet u de impact begrijpen die COVID-19 op de wereld heeft. Het zal moeilijk worden voor bedrijven over de hele wereld vanwege de economische gevolgen die het met zich mee zal brengen.

Het beste wat u kunt doen is in contact blijven met uw klanten en ervoor zorgen dat u klaar bent om in hun nieuwe online behoeften te voorzien. Als u dat doet, kunt u uw voordeel doen met het feit dat veel mensen thuisblijven.

Zij zullen (nog steeds) behoefte hebben aan uw diensten en producten, dus zorg ervoor dat u klaar bent om te profiteren van deze situatie.

Wat ook heel belangrijk is, is op de hoogte blijven van de laatste COVID-19 maatregelen die de overheid heeft ingesteld. Of inspelen op maatregelen die van tevoren door de overheid worden aangekondigd.

monitor screengrab

Strategieën voor meer bezoekers tijdens de COVID-19-pandemie

Zoekmachine optimalisatie of SEO is een manier om uw website of blog hoger te laten scoren in de zoekmachines. Op deze manier zullen meer mensen uw site kunnen vinden. Het is belangrijk dat uw website of blog een goede ranking heeft.

Zelf linkbuilden is een moeilijk en tijdrovend proces.
Goedbegin heeft een linkbuilding service gecreëerd die je de beste kans op succes geeft. Wij nemen al het tijdrovende en ingewikkelde werk voor je uit handen.
Linkbuilding uitbesteden

Als dat niet het geval is, zult u niet gevonden worden op Google. Uw site of blog zal daardoor niet het verkeer krijgen dat het nodig heeft om meer omzet te kunnen draaien. U kunt uw website of blog omhoog in de ranking krijgen door het doen van de juiste SEO maatregelen.

Deze zijn:

  1. On-page SEO optimalisaties uitvoeren
  2. Off-page SEO optimalisaties uitvoeren

1. On-page SEO optimalisatie

Als u niet weet wat on-page SEO optimalisatie betekent, of hoe het uit te voeren, dan is het belangrijk om een goed geïnformeerde professional te vinden die gespecialiseerd is in deze complexe tak van sport.

On-page SEO optimalisatie verwijst naar on-page elementen, zoals tekst en afbeeldingen, die op de pagina zelf staan. U kunt denken aan on-page SEO optimalisatie als elke vorm van actie die u onderneemt om de zichtbaarheid van uw pagina binnen de zoekresultaten te verbeteren.

 Dit houdt in dat alle afbeeldingen zijn geoptimaliseerd met zoekwoorden, dat er een sitemap van uw website moet komen en dat de inhoud geoptimaliseerd moet zijn met alt tags, koppen en beschrijvingen.

2. Off-page SEO optimalisatie

Het tweede principe is gerelateerd aan het eerste, maar meer specifiek van aard. Off-page SEO verwijst naar het optimaliseren van inhoud voor zoekmachines op externe websites – met andere woorden, buiten uw eigen site. De meest populaire voorbeelden zijn blogs, sociale media en backlinks, maar er zijn ook tal van andere opties die er zijn. U kunt zelfs inhoud optimaliseren die u voor een website hebt gemaakt.

Hoger in Google met je Blog?
Meer lezers, meer klanten, meer omzet!
Zelf een blog schrijven en plaatsen


Off-page SEO is het proces van het rangschikken van uw site in zoekmachine resultaten op basis van wat er bekend is over uw site. Het wordt beschouwd als een “gratis” verkeersbron omdat het een indirect resultaat is van het hebben van een kwalitatief hoogwaardige, gezaghebbende en betrouwbare site.

Met andere woorden, SEO optimalisatie helpt u beter te scoren in zoekresultaten voor termen die relevant zijn voor uw bedrijf.

Een goede manier om verkeer naar uw site te krijgen is door off-page SEO optimalisatie. Off-page SEO kan worden gedaan door middel van sociale media, content marketing, of door het optimaliseren van uw blog en het plaatsen van backlinks.

Een van de meest effectieve manieren om off-page SEO optimalisatie te doen is het plaatsen van sterke en relevante backlinks op website met een hoge trustflow. Hierdoor zal Google u steeds eerder en hoger plaatsen in de SERP (Search Engine Results Page)

Link building is al sinds de begindagen een van de belangrijkste onderdelen van internet marketing. Maar wat interessant is aan de huidige situatie is dat links niet langer slechts een belangrijk onderdeel zijn van off-page SEO optimalisatie. Sterker nog, ze zijn de belangrijkste focus. Het probleem is dat de meest nuttige vorm van linkbuilding een uitstekend begrip vereist van hoe Google werkt en hoe de zoekmachine werkt.

In zoekmachine optimalisatie (SEO), zijn backlinks links van andere websites naar uw eigen website. Ze worden ook wel “inkomende links” genoemd. Wanneer u een blogbericht maakt en een backlink plaatst naar een pagina met een hoge vertrouwensstroom – bijvoorbeeld een website met een hoge domeinautoriteit (DA) of pagina-autoriteit (PA) – vertelt u Google dat deze pagina een goede reputatie heeft en betrouwbaar is, wat de zoek rangschikking kan verhogen.

U hebt gezien dat zoekmachines dol zijn op links naar gezaghebbende bronnen, maar hoe zit het met links van pagina’s die u niet bezit? Backlinks zijn een van de belangrijkste aspecten van off-page SEO. Naarmate de kwaliteit van de inhoud van een site toeneemt, neemt ook de ranking toe. Hoe meer kwaliteitslinks u naar uw site kunt krijgen, hoe beter deze zal presteren.

Conclusie

De Covid-19 pandemie heeft misschien een aantal nieuwe mogelijkheden met zich meegebracht, maar de realiteit is dat de fundamenten van online marketing en SEO nog steeds een enorme impact zullen hebben. Dit is te wijten aan het feit dat het de enige manier waarop bedrijven effectief kunnen communiceren met hun consumenten en houden het bedrijf in leven. In feite hebben sommige bedrijven hun rankings zien verbeteren als gevolg van toegenomen verkeer en betrokkenheid tijdens de pandemie.

Hoger in Google?
Linkbuilding uitbesteden! Meer bezoekers, meer klanten, meer omzet!
Backlinks kopen

Veel gestelde vragen

Waarom zijn backlinks zo belangrijk?

⭐⭐⭐⭐⭐ Of u nu backlinks koopt of dat ze vanzelf naar u toe komen, u zult er hoe dan ook de vruchten van plukken. En het belang van backlinks zal zeker tot uiting komen in de algemene SEO van uw website. Backlinks kopen is echter nog steeds een solide online marketing strategie.

Wat is Backlink kopen precies?

⭐⭐⭐⭐⭐ Backlinks kopen is het proces waarbij je een website betaalt om je een backlink van hun website te bezorgen. We kunnen zeggen dat het een soort geven-en-nemen proces is. Jij geeft hen geld, en zij geven jou een verwijzingslink. En bijij het kopen van een link streef je er natuurlijk naar de rangschikking van je website in SERP (Search Engine Ranking Pages) te verhogen.

Waarom zou je overwegen backlinks te kopen?

⭐⭐⭐⭐⭐ Veel bedrijven kopen backlinks, en met een goede reden. De voor de hand liggende reden om backlinks te kopen boven natuurlijke link building is dat je tijd bespaart en betere kansen genereert. Maar enkele andere voordelen die je met betaalde backlinks kunt genieten staan hieronder opgesomd.

Link Building Prijzen: Wat kost het?

⭐⭐⭐⭐⭐ Er zijn grote bedrijven zoals backlinks.nl en adverteren.goedbegin.nl die het heel goed voor elkaar hebben. Ze beheersen de combinatie van inhoud en linkbuilding om waardevol verkeer te verkrijgen voor uw website en vormen een team dat perfect samenwerkt.

5/5 - (1 stemmen)