Backlinks

Waarom linkbuilding een steeds grotere rol gaat spelen in de marketingstrategie van uw bedrijf

Linkbuilding in SEO wordt een steeds belangrijker onderdeel van de marketingstrategie van bedrijven

De afgelopen paar jaar hebben we een drastische verandering gezien in de manier waarop zoekmachines werken en content indexeren. We zien de opkomst van mobiel, social en video. Wat betekent dit voor SEO? Het betekent dat linkbuilding – zowel organisch als betaald – een topprioriteit moet worden voor elk online bedrijf.

Naarmate bedrijven zich steeds meer bewust worden van het belang van SEO en zich erop richten als integraal onderdeel van hun algehele marketingstrategie, neemt ook de rol van linkbuilding in belang toe. Het gaat niet meer alleen om het bouwen van links, maar het is ook een integraal onderdeel van de algehele marketingstrategie van een bedrijf. Het gaat niet meer alleen om het bouwen van links, maar het is ook een integraal onderdeel van de algehele marketingstrategie van een bedrijf.

Vandaag gaan we kijken waarom linkbuilding in SEO steeds belangrijker wordt voor bedrijven. En we kijken naar wat backlinks precies zijn en hoe ze uw ranking kunnen beïnvloeden.

Backlinks

Linkbuilding betekenis: de basis

Als u voor bepaalde termen hoog in Google wilt scoren, dan moet u beginnen met goede links. Maar waarom? Omdat de belangrijkste factor die de ranking van zoekmachines beïnvloedt, de autoriteit is van de website waarnaar een andere link verwijst. Hoe meer gezag de site heeft, hoe meer gewicht het zal hebben voor alle gerelateerde zoekopdrachten. Dat betekent dat links van gerespecteerde sites die over hetzelfde onderwerp gaan als uw eigen bedrijf een goede manier zijn om te beginnen.

 Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van het leven van elke website-eigenaar. Het is een manier om uw pagina ranking te verbeteren en het verkeer te verhogen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom je moet leren hoe je aan linkbuilding doet. 

U moet proberen om zoveel mogelijk links naar uw site te krijgen. Dit is belangrijk omdat hoe meer links u op uw site heeft, hoe hoger uw zoekmachine ranking zal zijn. U kunt dit doen door links te krijgen van andere websites. U kunt dit doen door het plaatsen van blogs. Het is belangrijk dat u de juiste zoekwoorden gebruikt in uw inhoud. Dit betekent dat u de inhoud moet schrijven met de zoekwoorden die relevant zijn voor uw branche. Het andere wat je kunt doen is het creëren van nuttige inhoud. Dit betekent dat u de lezers moet voorzien van informatie die nuttig voor hen is. Plaats niet alleen uw links in uw artikelen. Zorg ervoor dat u de juiste ankertekst gebruikt en dat deze relevant is voor uw branche.

Het linkbuildingproces: wat is linkbuilden?

Link building is het proces van het bouwen van links in de zoekmachine resultaten pagina. Dit betekent dat de zoekmachines naar uw site zullen linken. Dit is een belangrijk onderdeel van SEO omdat het de zoekmachine helpt om uw site te vinden. 

Er zijn vele manieren om links te bouwen. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat u kwalitatieve links plaatst. Er zijn veel gratis manieren om links te krijgen, maar weet dat er ook andere manieren zijn om dit te doen. U kunt ze kopen of iemand betalen om het voor u te doen. U kunt ook een professional inhuren om dit voor u te doen. Er zijn zelfs links voor 10 per stuk of meer. Het voordeel van links kopen is dat u hiemee veel tijd kunt besparen.

4. Het linkbuilding proces (vervolg)

De beste manier om het meeste uit uw linkbuilding campagne te halen is door backlinks te kopen. Een backlink is een link van een andere website naar uw eigen website. Het is als een stem van iemand die zegt dat uw site de moeite waard is om te bezoeken. Als de persoon die de link plaatst denkt dat uw site goed is, dan zullen ze stemmen voor uw site door een link op hun site te plaatsen. Dit is een geweldige manier om veel verkeer naar uw site te krijgen.

 4. Linkbuilding voorbeeld

We weten allemaal dat backlinks belangrijk zijn voor zoekmachines. Er zijn veel mensen die niet weten hoe ze links moeten bouwen met SEO linkbuilding. De beste manier om het te doen is om link pakketten op maat van uw specialist te kopen. Zij zullen u goede kwaliteit backlinks geven die zeer relevant zijn voor uw niche. U kunt ze ook laten kijken naar uw site en zien wat ze nog meer kunnen doen om u te helpen uw ranking te verbeteren.Dit is een geweldige manier om backlinks voor je site te krijgen.

U kunt overwegen om een pakket te kopen dat veel kwalitatieve backlinks bevat van populaire websites. U kunt ook een aantal backlinks van goede kwaliteit kopen van blogs die gerelateerd zijn aan uw niche. Backlinks zijn erg belangrijk als het gaat om de SERP’s (Search Engine Results Page). We weten allemaal dat de meeste zoekmachines kijken naar de backlinks van uw website. Hoe meer links er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw ranking zal zijn.

De pakketten zijn beschikbaar op de website: https://www.backlinks.nl/winkel

Links zijn belangrijk voor uw site. Ze zijn de basis van uw website en de manier waarop mensen uw site leren kennen. Hoe meer links u heeft, hoe meer bezoekers u zult krijgen. U moet links krijgen van andere websites die relevant zijn voor uw site. U kunt ook links krijgen van blogs die u kent. Dit is een geweldige manier om meer exposure voor uw site te krijgen. Het belangrijkste om te doen is het bouwen van een sterke basis van kwaliteit backlinks.

U kunt dit doen door nieuwe inhoud aan uw site toe te voegen. U kunt ook nieuwe pagina’s maken en deze indienen bij de zoekmachines. U kunt ook gebruik maken van social media sites om uw ranking te verhogen. U kunt ook een blog toevoegen aan uw site. Het belangrijkste om te onthouden is om je te richten op het creëren van kwalitatief hoogwaardige inhoud.

Linkbuilding strategie

U kunt ook het meeste uit linkbuilding halen door interne links te gebruiken. Als je bijvoorbeeld een blogger bent, kun je vanaf je landingspagina linken naar je andere posts, je tarieven of je contactpagina. Linkbuilding kan een effectieve manier zijn om uw pagerank te verbeteren. Zorg ervoor dat u interne links opneemt in uw linkbuildingstrategie.

 Interne links zijn een zeer belangrijk onderdeel van linkbuilding en een onderdeel van elke SEO strategie. Wanneer u dit gebruikt als onderdeel van uw linkbuildingstrategie, heeft de interne linkstructuur een positieve invloed op uw pageranking.

Hoe meet u de resultaten

Wilt u weten of uw huidige linkbuilding strategie werkt? Controleer uw website met een gratis online SEO check tool. Hiermee krijgt u niet alleen inzicht in de optimalisatie van uw website, maar kunt u ook zien hoe uw website scoort op het gebied van linkbuilding. Met de gratis online SEO check tool MOZ kunt u bijvoorbeeld eenvoudig zien of uw huidige linkbuilding strategie werkt en of u niet te veel slechte backlinks heeft. Onze link building tips zullen ook uw website in de top 10 ranking van Google krijgen!

Dus, zoals u kunt zien, is er veel om in gedachten te houden als het gaat om link building. Het kan een tijdrovende taak zijn en het is belangrijk om een link building strategie te vinden die voor u werkt.  

Om de toppositie in zoekmachines te veroveren, moet u aandacht besteden aan de volgende factoren die een grote rol spelen:

 • pagina-inhoud
 • paginakwaliteit
 • backlinks
 • domeinautoriteit
 • Het artikel
 • de diversiteit
 • de anchortekst

Ja, backlinks zijn nog steeds de belangrijkste off-site ranking factor. De correlatie studie toont echter ook aan dat pagina-inhoud een goede tweede is. Dit betekent dat een pagina die goed geschreven en informatief is, nog steeds wel goed kan scoren zonder een backlink, maar meervoudig beter zal scoren met een een sterke backlink.

Linkbuilding SEO strategie voor 2022

Linkbuilding is al jaren een SEO-strategie. Het is niet de enige manier om hoger te scoren in de zoekresultaten, maar het is zeker een van de belangrijkste. Ahrefs deed een onderzoek naar de impact van backlinks en ontdekte dat ze inderdaad je rankings verhogen. Het verkeer van een website wordt bepaald door vele factoren. Hoewel het linkprofiel van uw website een enorme invloed kan hebben op het verkeer, is het ook belangrijk om te begrijpen hoeveel verkeer u kunt verwachten van een specifieke website. Bekijk de video hieronder om meer te leren over het linkprofiel van uw website.

 Video

Het belang van linkbuilding in 2022

Je denkt misschien dat het uitbesteden van linkbuilding een slecht idee is, maar als je het goed doet, kan het een geweldige manier zijn om je rankings te verbeteren en je bedrijf te laten groeien. Onze SEO-specialisten hebben aan duizenden projecten voor klanten gewerkt en beschikken over een breed netwerk van andere experts, waardoor wij sterke relaties kunnen opbouwen met andere marketingdeskundigen. Wij werken niet op contractbasis, dus wij kunnen u flexibele ondersteuning bieden.

Waarom is linkbuilding met Backlinks belangrijk? Als je linkbuilding wilt uitbesteden, moet je weten dat dit niet iets is wat je met zomaar een partij doet. Bij linkbuilding gaat het om de kwaliteit van de links, niet om de kwantiteit. Je moet de beste links kiezen en de links die het meest relevant zijn voor jouw website. Wij hebben een groot marketing netwerk opgebouwd dankzij onze meer dan 20 jaar ervaring als SEO bureau, waardoor wij in staat zijn websites in verschillende marktsegmenten op de juiste manier te promoten. Wij werken niet op contractbasis omdat wij de klant willen laten profiteren van onze flexibele aanpak. Het inhuren van een SEO specialist voor hulp bij linkbuilding is een verstandig idee.

 Linkbuilding prijzen

Zie prijzen

Conclusie

Het doel van linkbuilding bij SEO is het verkrijgen van links naar uw site van andere hoogwaardige, relevante websites. Het helpt uw zoekresultaten te verbeteren, helpt uw zichtbaarheid te vergroten en verhoogt het aantal bezoekers naar uw site. Een goede manier om een sterk backlink profiel op te bouwen voor uw website is door een voor u op maat gemaakt linkpakket te kopen naar aanleiding van het advies dat u heeft gekregen van een van onze specialisten.

Opsomming van de kernpunten uit dit artikel:

 • SEO en contentmarketing zijn zo met elkaar verweven geraakt dat het niet meer mogelijk is om te zeggen waar het een ophoudt en het ander begint.
 • In het afgelopen decennium is linkbuilding moeilijker geworden dan ooit tevoren.
 • Linkbuilding wordt nu beschouwd als een langetermijnstrategie voor zoekmachines.
 • SEO en linkbuilding zijn de belangrijkste inkomstenbronnen van een bedrijf aan het worden.
 • Het is tijd om na te denken over linkbuilding als kernonderdeel van uw marketingstrategie.
5/5 - (1 stemmen)