Beginnen met links plaatsen op websites en startpagina’s kan als volgt:

De meeste ondernemers plaatsen links op homepage pagina’s, zogenaamde “homepage links”.
Dit omdat homepage links altijd de meest krachtige links zijn.

Een link plaatsen op een homepagina (index van een website)

• Zoek bovenaan in het zoekvak naar een onderwerp
  • Je ziet nu resultaten waarvan rechts de prijzen en knopjes zoals “+Link”
  • Om een link toe te voegen op een website klik op het groene knopje “+Link”
  • Vervolgens vul je de link gegevens in (Titel, URL en Rubriek)
  • Klik op de groene knop “Opslaan”
  • Bij meer links sluit je de tab en herhaal je bovenstaand
  • Bij voldoende links, klik links in het menu op “Betalen”
  • Na betaling zullen de links binnen enkele minuten online komen!

Tevens ontvang je na de betaling van ons een PDF factuur per e-mail.

5/5 - (6 stemmen) Klik op een van de sterren om je waardering te geven