Vijf weken voordat er links gaan verlopen ontvang je een e-mail of je de links wil verlengen.

Deze “e-mail herinneringen” kan je instellen bij “E-mail voorkeuren” te vinden via “Mijn gegevens”.

Zodra de links eenmaal verlopen zijn blijf je herinnering e-mails ontvangen totdat je de links verlengd of verwijderd.



4/5 - (1 stemmen) Klik op een van de sterren om je waardering te geven