Het ontstaan

We zijn in 1998 gestart onder de bedrijfsnaam Multi PC. Naast computer en hardware verkoop hebben we ons in het jaar 2000 volledig op het internet segment gericht. In 2002 zijn we begonnen met de bouw van goedbegin.nl welke 2003 live ging voor publiek. We doen met een behoorlijk aantal klanten al meer dan 20 jaar zaken. De meeste klanten kennen ons van goedbegin.nl. Later hebben we onze naam veranderd naar Backlinks.nl B.V. omdat deze naam beter onze dienstverlening dekt.

Groeifase

We zijn sinds 1998 bezig en hebben alle ontwikkelingen meegemaakt op SEO gebied. Zo was het in de jaren na 1998 nog eenvoudig om met wat trucjes hoog in Google te komen. De SEO markt is inmiddels een volwassen markt geworden waar een paar simpele trucjes niet meer volstaan. Met veel motivatie hebben we de ontwikkelingen altijd op de voet gevolgd en onze strategie├źn daar op aangepast.

Focus

Door altijd goed te luisteren naar de klant in combinatie met het volgen van de ontwikkelingen staat er nu een prachtig platform die de klant in staat stelt een backlink strategie in te voeren in een handomdraai waarbij rekening is gehouden met allerlei SEO factoren om een zo natuurlijk linkprofiel op te bouwen. We hebben altijd de focus gehad op resultaten. Met deze instelling werd het aantal klanten wat we mogen bedienen elk jaar groter en konden we steeds meer investeren in de kwaliteit van het product.

Toekomst

We verwachten dat online marketing altijd zal blijven bestaan en voorlopig nog jaren flink zal blijven groeien. Autoriteit opbouwen voor je website kan immers alleen gemeten worden door de content op de website en het aantal backlinks die naar een website verwezen staan, andere graadmeters zijn er niet. In de toekomst zullen we blijven investeren in kwaliteit backlinks en het platform waar de backlinks aangekocht kunnen worden om de gebruikerservaring nog verder te verbeteren.

4.6/5 - (5 stemmen) Klik op een van de sterren om je waardering te geven