Dit bedrijf doet goed werk met het verkrijgen van precies de juiste backlinks. Wij kregen echt supersnel resultaat van hun hoge kwaliteit backlinks. Volgend jaar zeker verlengen!

Waardering: ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5
Merita Sarandupala
Importeur Indiase kleding
Ik werk nu bijna een jaar met Backlinks.nl en bij elke samenwerking blijken ze weer even betrouwbaar, efficiënt en hebben ze mijn verwachtingen volledig overtroffen.

Waardering: ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,5/5
Robin Meester
Grafisch ontwerper freelance
Hoogwaardige backlinks geplaatst door Backlinks.nl van enkele grote websites binnen mijn branche en mij de nodige hoge omzetten heeft opgeleverd.

Waardering: ⭐⭐⭐⭐ 4/5
Jack Visser
Skate- en Longboard accessoires
Als je echte betrouwbare en sterke backlinks wilt, dan is Backlinks.nl het juiste bedrijf om in te huren. Bovendien is hun communicatie en klantendienst voortreffelijk.

Waardering: ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5
Joke Bakkers-Geenders
Stoffen verven en quilten

Ook meer verkeer naar jouw website?

Bekijk onze linkpakketten om hoger in Google te komen

Veelgestelde vragen

Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van inkomende links naar een website, met als doel de zoekresultaten te verbeteren.

Het kopen van backlinks kan de autoriteit en relevantie van een website versterken in de ogen van zoekmachines, wat kan leiden tot een hogere ranking in de zoekresultaten.

Om effectief backlinks te kopen, is het belangrijk om te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige websites, diversiteit in uw linkprofiel te hebben, gebruik te maken van relevante focus keywords en anchor text en om de natuurlijkheid van uw linkprofiel te behouden.

4.5/5 - (52 stemmen) Klik op een van de sterren om je waardering te geven