Dit bedrijf doet goed werk met het verkrijgen van precies de juiste backlinks. Wij kregen echt supersnel resultaat van hun hoge kwaliteit backlinks. Volgend jaar zeker verlengen!
Merita Sarandupala
Importeur Indiase kleding
Ik werk nu bijna een jaar met Backlinks.nl en bij elke samenwerking blijken ze weer even betrouwbaar, efficiƫnt en hebben ze mijn verwachtingen volledig overtroffen.
Robin Meester
Grafisch ontwerper freelance
Hoogwaardige backlinks geplaatst door Backlinks.nl van enkele grote websites binnen mijn branche en mij de nodige hoge omzetten heeft opgeleverd
Jack Visser
Skate- en Longboard accessoires
Als je echte betrouwbare en sterke backlinks wilt, dan is Backlinks.nl het juiste bedrijf om in te huren. Bovendien is hun communicatie en klantendienst voortreffelijk.
Joke Bakkers-Geenders
Stoffen verven en quilten

Ook meer verkeer naar jouw website?

Bekijk onze linkpakketten om hoger in Google te komen

Veelgestelde vragen

Je ontvangt per mail van een overzichtelijke spreadsheet met alle links die geplaatst gaan worden met locatie, plaatsingsdatum en ankertekst. Zo weet je precies waar jouw backlinks staan.

Het kwaliteitsaspect van linkbuilding is in 2022 belangrijker geworden dan in de voorgaande jaren. Helaas is het kopen van backlinks van hoge kwaliteit eerder uitzondering dan regel. Veel aanbieders stunten met lage linkbuilding tarieven, maar bieden in ruil daarvoor backlinks van twijfelachtige kwaliteit aan die weinig effect hebben en zelfs nadelig kunnen zijn voor het linkprofiel van de onderneming.

Dit betekent dat de backlinks altijd afkomstig zijn van websites die een minimale Page Authority van 25 en een Trust Flow van 20 hebben.

Linkbuilding is in 2022 nog steeds een van de meest effectieve methoden om uw website hoger in Google te krijgen. Tegelijkertijd kost dit complexe proces tijd, kennis en energie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel Nederlandse bedrijven hun backlinks bij ons kopen. De kosten zijn transparant en overzichtelijk en je kunt nooit ongemerkt boven het budget uitkomen.

Jouw backlinks worden gefaseerd opgeleverd en geplaatst. Hiermee voorkomen we spamming en krijgen jouw backlinks altijd de juist Trusflow en Autoriteit mee van de pagina’s waar ze zijn geplaatst. Je website profiteert mee van de verhoging in Trustflow en Autoriteit.

Zoekmachines zoeken naar de beste manier om jouw website te rangschikken. Ze doen dit door te kijken naar hoe goed je website verbonden is met andere websites. Deze verbindingen worden links genoemd. Bij het plaatsen van backlinks stellen wij hoge eisen aan de backlinks en de websites waar deze linkjes worden geplaatst. Wij kijken naar de kwaliteit en de context van de links en gaan pas tot plaatsing over wanneer aan alle kwaliteitseisen zijn voldaan.

4.5/5 - (51 stemmen) Klik op een van de sterren om je waardering te geven